PASSIE IS ONZE KRACHT

Welkom bij de eerste kennismaking met een bijzondere onderneming. Auto Service Korenweide (ASK Oud Gastel) is een onafhankelijk full service autobedrijf voor onderhoud op dealerniveau van personenauto’s, hybride en EV voertuigen, campers en lichte bedrijfswagens. Tevens verkoop van jong gebruikte occasions. Jean Pierre de Banden Expert is gespecialiseerd in banden tot 26 inch en kennis in onderstelspecialisme. Ook zijn we aangesloten bij de formule Trekhaakcentrum.nl.

Dit alles met 100% persoonlijke aandacht en service!

Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm of klik hier.

ONDERHOUD

Een goede diagnose is een goede reparatie

Wij beschikken over een moderne werkplaats waar wij ook campers en lichte bedrijfswagens onderhouden. Ook is er een aparte afdeling voor hybride, elektrische voertuigen (EV) radar en cameratechniek. Door het volgen van de juiste opleidingen, trainingen en het gebruik van fabrieksinformatie en diagnoseapparatuur is uw auto in juiste handen. Daarom ontvangt u bij ons 48 maanden garantie op alle reparatie en uitgevoerde werkzaamheden.

WASSEN

Kwaliteit vraagt aandacht

Sinds 1 april 2021 beschikken wij over een brede ultra moderne carwash. Onder het genot van een kop koffie of frisdrank wordt uw auto zorgvuldig voorgewassen en daarna volautomatisch gewassen en in de was gezet. Door handmatig voorwassen en het verwijderen van vuil of groene aanslag en het gebruik maken van speciale wasborstels is lakschade uitgesloten. Ook cabrio’s zijn welkom.

Wij beschikken ook over een camperwasplaats. Camperwassen is alleen op afspraak.

BANDEN

Waar een ander stopt gaan wij verder

De banden van uw auto zijn steeds belangrijker geworden, omdat de auto’s groter, zwaarder en gevoeliger worden, wordt er tijdens het remmen en besturen van de auto steeds meer van de banden gevraagd. Daarom worden steeds hogere en specifiekere eisen aan de banden gesteld. Voor bepaalde voertuigen betekend dit dat er specifieke ( gehomologeerde ) banden gemonteerd moeten worden om de rijeigenschappen te waarborgen. Verkeerde banden kunnen de rijeigenschappen van de auto extreem beïnvloeden. Bij Jean Pierre de banden Expert heeft vakkundige banden specialisten die uw banden schade loos monteren en op de juiste manier balanceren en monteren . onze monteurs zeggen altijd de banden vertellen iets over de auto en de berijder.

Trekhaken

Geef meer vrijheid

Een trekhaak zorgt voor het gevoel van vrijheid voor de autobezitter die in het bezit is van: een caravan, fietsendrager of aanhanger. Trekhaakcentrum levert en monteert voor bijna elke auto of camper een vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak. Ook voor auto’s zonder trekgewicht, hybride of EV (elektrische voertuigen). De trekhaak wordt geleverd inclusief voertuigspecifieke kabelset. Het inleren van de elektronica vindt plaats in onze eigen werkplaats. Wij zijn de enige formule die een levenslange garantie verleend op de trekhaak en de montage waarbij de fabrieksgarantie niet komt te vervallen. Ook kunt u bij ons terecht voor een fietsendrager of aanverwante artikelen.

SPECIALISME

Nee is geen antwoord

Specialisme is waar ASK Oud Gastel en Jean-Pierre de Banden Expert continu mee bezig zijn en waar wij ons de afgelopen jaren sterk in hebben gemaakt. Waar zijn we goed in?

  • Radar, camera kalibratie ( verzekering gecertificeerd / erkend door schadebedrijven)
  • Automaat / motor spoelen
  • Aircoservice
  • 3D uitlijning / auto uitwegen
  • Bandenmontage tot 26 inch, banden trimmen, balanceren ( met aandrukrol)
  • Velgen richten(lichtmetaal)

Occasions

Wij zijn geen verkopers maar adviseurs

Sinds 1 April 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Drive4-ever uit Etten leur. Een jong dynamisch bedrijf voor de verkoop van jonge gebruikte occasions , mpv of lichte bedrijfswagens . de aangeboden occasions worden met grote zorg en aandacht gecontroleerd en verkeren in goede staat. Ook nemen wij de tijd en aandacht voor u inruil auto om samen een juiste inruil te geven Diverse soorten garantie zijn bespreekbaar of afleverpakketten

Lease

Bij ons least u iedere gewenste auto!

Met ingang van 1 november 2022 hebben wij een samenwerking met Hefboom Auto Lease uit Bosschenhoofd. Zij beschikken over een grote voorraad leaseauto’s die wij snel kunnen inzetten. Uw tevredenheid vinden wij het ontzettend belangrijk, dus daarom zullen wij er alles aan doen om dit voor u te realiseren. Bij ons kunt u iedere gewenste auto leasen, doordat wij onze auto’s persoonlijk inkopen bij de dealer of fabrikant. Alles is dus mogelijk! Team ASK Oud Gastel zorgt dat het mogelijk gemaakt wordt. Ook private lease behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen? Loop gerust eens binnen.

CAMPER TECHNIEK

Ontzorgen is onze opdracht

De camper staat voor vrijheid, rust en uitkijken naar weer een avontuurlijke vakantie! We rijden vaak lange afstanden waarbij veiligheid voorop staat. Goed onderhoud is van essentieel belang om nare strandingen te voorkomen. Wij ontzorgen u op het gebied van onderhoud en veiligheid. We zijn erkend dealer van: Bearlock mechanisch stuur/versnellingspookvergrendeling, EP stempel systemen en VB Air luchtvering. Ook kunt u bij ons terecht voor een G607 gaskeuring en een trekhaak voor uw bus of camper. ASK Oud Gastel beschikt ook over een camperstalling met een capaciteit voor 80 campers. Voor informatie: stallingoudgastel.nl

Meer weten?

Contact opnemen

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaande gegevens of gebruik het contactformulier om direct een bericht te versturen.

ASK (Auto Service Korenweide)
Standerdmolen 1
4751 VJ Oud Gastel
Nederland

T: 0165 513 810
E: receptie@ask-oudgastel.nl

Stuur bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Maps